Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MANIACS ROMANIA

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[ȘTIRI SPORTIVE] - Reacția lui Gigi Becali, după meciul pierdut de FCSB: “Dacă nu ai posesia și e mingea numai la adversar, ăla nu e fotbal”

Featured Replies

Gigi Becali și-a spus nemulțumirea, la ieșirea din stadion, după ce FCSB nu a rezistat în fața celor de la Manchester United decât o repriză.

Dacă n-ai calitate în teren, n-ai ce să faci. Eu zic că strategia asta cu 5 pe fund nu e bună. E adevărat, dacă scoteam un egal ziceam că e bine și că e tactică frumoasă, dar nu!

Fotbalul e să se joace fotbal și să ai și tu posesia. Nu ai posesia și e mingea numai la adversar, ăla nu e fotbal. Atmosfera a fost extraordinară.” … a spus Gigi Becali, la plecarea de pe stadion.

Cât eu voi fie la fotbal nu vei vedea în viața vieților tale 5 fundași, a reafirmat Gigi Becali, o oră mai târziu. Totuși eu îi felicit pentru lupta lor, a afirmat Becali ca replică la remarca lui Ilie Dumitrescu. Acesta din urmă afirmase că diferența între jucătorii celor două echipe a fost prea evidentă.

Inima mă doare. Prea mulți bani, prea mari valori. Nu cred că vom mai ajunge vreodată să-i batem. Suporterii vor, săracii, dar noi nu putem. Mă simt neputincios și mie nu-mi place să fiu neputincios. De ce să ne bată așa, la sigur, nu-mi place.

Becali a spus că ar dori să joace în play-off cu PAOK