Jump to content

Recommended Posts

Posted

NickName: alx03

- Data & Ora:27/01/2025  20:30/40

- NickName-ul Admin-ului Reclamat:goanga

- Motiv:kick

- Dovada: nu am sunt pe telefon 

- Alte Precizari: menționez că adminul a schimbat mapa fara să deie vot și iam spus că trebuia să deie vot nu sa bage ce vrea el  și mia dat kick de 4 ori pentru faptul că i-am zis că trebuia să deie vot nu sa bage ce vrea el sau daca nu știe să întrebe    și a continuat să deie. Și când îl întreb dc da kick răspunsul lui Tavi și joaca daca nu știe să vb cu jucători sau sa se comporte sa se lase de admin 

Posted

Salut,

Parerea mea ar fii:

Dacă vrei să schimbi mapa, se dă VOT. Ultimele 5 min din mapa prezentă, ținând cont de /hărți să nu se repete + întrebi pe server pe ceilalți playeri dacă ții cont de părerea lor, nu după ureche că poate nu faci tu frag sau nu îți place ție mapa.

Admin-ul în cauză ar trebui să fie sancționat ( -1 sau remove dacă e Helper).

Dacă ți-a atras cineva atenția că nu ai făcut ceva bine, ținând cont că e player nu trebuie să îi arăți tu că ești superior lui și să faci abuz ținându-l în kick (4).

Suntem în 2025 și “e grele” a admina și în prezent, după ce că 1.6 numai e așa de apreciat ca în anii trecuți, mai facem și abuz..

Posted

Este helper eu nu zic că trebuie să i să scoată adminul poate a greșit sau are o zi proasta nu l-am înjurat doar la întrebat și după a 4 oară de kick l-am întrebat dacă e frustrat  cine este fondator sau i tragă urechile oleacă 

Posted

Treaba asta cu schimbatul mapei fara vot este la ordinea zilei pe server. Eventual, daca s-a dat un vote, majoritatea schimba mapa in timpul jocului dupa ce afla rezultatul.

Cat despre adminat, unii fac abuz. In acest caz nu poti fi credul in totalitatea fara o dovada alx03.

Un alt aspect pe care il favorizez si l-as scoate in evidenta; Oricine greseste, daca adminul continua sa faca abuz si acumuleaza mai multe buline negre, atunci fondatorul poate apela la downgrade sau remove. Este strict o parere, nu sunt eu un masura sa iau decizii, poate ca pe unii o sa ii deranjeze parerea mea, s-a mai intamplat.

Am tinut sa raspund la aceasta postare, strict pentru a exprima propriul punct de vedere in legatura cu deciziile luate privind schimbarea mapelor, insa ma repet, alx03, ar fi fost bine sa ai si o dovada. 

Toate cele bune!

Posted

Eu cred că se poate vedea in consola    nu  mi-a trecut prin cap sa pun vor poza ceva 

Posted

Sa vedem ce are și goanga de spus, și tu sa faci reclamație pentru un kick mi se pare absurd trebuia sa vorbești cu el și nu se ajungea aici !

Posted
4 minutes ago, Bestia said:

Sa vedem ce are și goanga de spus, și tu sa faci reclamație pentru un kick mi se pare absurd trebuia sa vorbești cu el și nu se ajungea aici !

Daca player-ul a avut un limbaj adecvat si a simtit nevoia sa afirme ceva, o parere ar trebui sa fie bine venita.

Orice abuz al unui admin ar trebui sa se reclame, totusi dupa cum spune el, a primit 4 kick-uri.

Imi este greu sa cred ca le-a primit degeaba, dar asteptam sa vedem ce spune adminul. 👍

Posted

Pai asta e problema că am incercat sa vb cu el și el tot dădea kick  și când i-am zis că i fac reclamație   zice doar taci și joaca taci și joaca un admin ar trebuie să știe să vb cu jucători  poate daca nu asi mai intra eu pe sv nu e o mare problema că sv e mereu plin da comportamentul a unor admini care se cred jei nu e bine pentru servar  și crede-mă știu ce zic am fost admin și mereu am vb cu jucători   înainte de a folosi vrei comanda amx că când i spui la un admin dc nu a dat vot și îți dă kick că așa vrea el și tu tot încerci să intri e el tot da kick nu mi se pare normal  și normal fac reclamație și dacă un admin vb urât și plus am văzut că regulamentul scri ca 10 minute înainte se da vot minim 3 mape și se schimba in ultimele 5  sa mai citească odată poate nu-și aduce aminte 

Posted

Pai asta e problema că am incercat sa vb cu el și el tot dădea kick  și când i-am zis că i fac reclamație   zice doar taci și joaca taci și joaca un admin ar trebuie să știe să vb cu jucători  poate daca nu asi mai intra eu pe sv nu e o mare problema că sv e mereu plin da comportamentul a unor admini care se cred jei nu e bine pentru servar  și crede-mă știu ce zic am fost admin și mereu am vb cu jucători   înainte de a folosi vrei comanda amx că când i spui la un admin dc nu a dat vot și îți dă kick că așa vrea el și tu tot încerci să intri e el tot da kick nu mi se pare normal  și normal fac reclamație și dacă un admin vb urât și plus am văzut că regulamentul scri ca 10 minute înainte se da vot minim 3 mape și se schimba in ultimele 5  sa mai citească odată poate nu-și aduce aminte   Purlpe_luois un fondator se poate uita in consola nu am înjurat  i-am doar zis după a 4 oară dacă e frustrat ață nu mi se pare o înjurătură 

Posted
7 minutes ago, alx03 said:

Pai asta e problema că am incercat sa vb cu el și el tot dădea kick  și când i-am zis că i fac reclamație   zice doar taci și joaca taci și joaca un admin ar trebuie să știe să vb cu jucători  poate daca nu asi mai intra eu pe sv nu e o mare problema că sv e mereu plin da comportamentul a unor admini care se cred jei nu e bine pentru servar  și crede-mă știu ce zic am fost admin și mereu am vb cu jucători   înainte de a folosi vrei comanda amx că când i spui la un admin dc nu a dat vot și îți dă kick că așa vrea el și tu tot încerci să intri e el tot da kick nu mi se pare normal  și normal fac reclamație și dacă un admin vb urât și plus am văzut că regulamentul scri ca 10 minute înainte se da vot minim 3 mape și se schimba in ultimele 5  sa mai citească odată poate nu-și aduce aminte   Purlpe_luois un fondator se poate uita in consola nu am înjurat  i-am doar zis după a 4 oară dacă e frustrat ață nu mi se pare o înjurătură 

In mod normal, daca scade numarul playerilor, automat adminii prefera sa puna o mapa mult mai cunoscuta (exemplu: dust2), pentru a ajuta la popularea server-ului. De multe ori, aceasta dezicie am observat ca se ia si fara vot.

Poate asta a fost problema pe care ai intampinat-o pe server.

Posted

Prea mult tam-tam pentru un vot. Foarte multi playeri sunt tari in gura ca sunt ei nu stiu ce si ajung sa vorbeasca urat ca nu se baga ce harta vor ei. GOANGA o sa fie sanctionat VERBAL ca nu a dat vot. Decizia votului se ia doar intre admini, playeri joaca doar ce se da la vot. Cui nu ii convine este liber sa plece unde vrea !!

tc 

• Like 1
  • negroi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...