Jump to content

Featured Replies

Posted

Hello,

I am writing for an Unban Request because admin named "dirbau" banned me from the server for no reason. 

First admin "GoAnGa" asked to do the wg test which I did and sent the link, and at the same time "diribau" asked for ss which I sent them also.

He says that I am not clean and that is not true, and he flagged me "WGRED".

I am sending you the links for wardogs test and other link with screenshots:

Wardogs test: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3019011

Screenshots: https://limewire.com/d/5a7d2fc9-cbd3-443d-8e9d-2aa21060f814#nHD6eOQq4cdG0R66F6hgyEOfvdtwK3LYFj0TYbCpgmw

I am sending you the ss in attachment anyway ...

Ban information

Name: DaNGeR

IP: 185.14.204.25

Reason: WGRED

Unban Time: Ban Permanent

Admin Name: diribau

Thank you in advance.

de_barcelona0000.bmp de_barcelona0001.bmp de_barcelona0002.bmp de_barcelona0003.bmp

Salut,

Am vrut să mă uit în BanList-ul admin-ului reclamat. Surpriza, nu există niciun ban postat + nu există niciun topic de BanList al respectivului admin.

Vreți admin, asumați-vă niște responsabilități.

Un sfat..

Eu puneam niște reguli de către fondatori pentru admini:

- Adminii trebuie să posteze fiecare ban dat + dovadă (obligatoriu). Activitate pe forum și la o reclamație cum e aceasta, admin-ul reclamat să aibă la dispoziție 48h să răspundă la reclamație, altfel riscă -1/remove.

8 hours ago, soriNOLIMITS said:

Salut,

Am vrut să mă uit în BanList-ul admin-ului reclamat. Surpriza, nu există niciun ban postat + nu există niciun topic de BanList al respectivului admin.

Vreți admin, asumați-vă niște responsabilități.

Un sfat..

Eu puneam niște reguli de către fondatori pentru admini:

- Adminii trebuie să posteze fiecare ban dat + dovadă (obligatoriu). Activitate pe forum și la o reclamație cum e aceasta, admin-ul reclamat să aibă la dispoziție 48h să răspundă la reclamație, altfel riscă -1/remove.

Aceasta regula a banlist-ului garantat este impusa de catre fondatori si trebuie respectata. Majoritatea adminilor au banlist si sunt activi, dar dupa cum vezi, mai sunt si mici exceptii.

S-a rezolvat ! A primit UNABN !!!

tc 

• negroi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.