Jump to content
~Click~ CONCURS TOP15 - CS.MANIACS.RO - VREI PREMIUL? iNSCRIE-TE ACUM ~ Click ~ ×

Recommended Posts

Posted

Nume : Purple_Louis
Vârstă : 26
De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Imi place foarte mult aceasta comunitate si imi doresc sa o ajut sa creasca cat mai mult.
Ce sectiune dorești spre moderare? : Nu doresc sa moderez o sectiune anume. Ramane la aprecierea voastra.
Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : In ultima perioada consider ca am fost foarte activ  si asa imi doresc sa fiu in continuare.
Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu
Alte precizări : Acum 10 ani m-am ocupat de sectiunea Games (News Team) pe o comunitate foarte cunoscuta din acea perioada.
Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur.

Multumesc!

Posted
2 hours ago, Purple_Louis said:

Nume : Purple_Louis
Vârstă : 26
De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Imi place foarte mult aceasta comunitate si imi doresc sa o ajut sa creasca cat mai mult.
Ce sectiune dorești spre moderare? : Nu doresc sa moderez o sectiune anume. Ramane la aprecierea voastra.
Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : In ultima perioada consider ca am fost foarte activ  si asa imi doresc sa fiu in continuare.
Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu
Alte precizări : Acum 10 ani m-am ocupat de sectiunea Games (News Team) pe o comunitate foarte cunoscuta din acea perioada.
Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur.

Multumesc!

contra

• Thanks 1
Posted

Avand in vedere ca este deschis de ceva timp acest topic, propun sa fie inchis daca nu mai doreste nimeni din comunitate sa isi exprime parerea (pro/contra).

Multumesc si toate cele bune! 👍

Posted

Salut,

Eu sunt PRO, te văd activ față de ceilalți ce au un grad pe acest forum, zic că meriți o șansă.

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...