Purple_Louis Posted January 24 Posted January 24 Nume : Purple_Louis Vârstă : 26 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Imi place foarte mult aceasta comunitate si imi doresc sa o ajut sa creasca cat mai mult. Ce sectiune dorești spre moderare? : Nu doresc sa moderez o sectiune anume. Ramane la aprecierea voastra. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : In ultima perioada consider ca am fost foarte activ si asa imi doresc sa fiu in continuare. Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Acum 10 ani m-am ocupat de sectiunea Games (News Team) pe o comunitate foarte cunoscuta din acea perioada. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur. Multumesc!
aL3Cs Posted January 25 Posted January 25 2 hours ago, Purple_Louis said: Nume : Purple_Louis Vârstă : 26 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Imi place foarte mult aceasta comunitate si imi doresc sa o ajut sa creasca cat mai mult. Ce sectiune dorești spre moderare? : Nu doresc sa moderez o sectiune anume. Ramane la aprecierea voastra. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : In ultima perioada consider ca am fost foarte activ si asa imi doresc sa fiu in continuare. Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Acum 10 ani m-am ocupat de sectiunea Games (News Team) pe o comunitate foarte cunoscuta din acea perioada. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur. Multumesc! 1
Purple_Louis Posted January 28 Author Posted January 28 Avand in vedere ca este deschis de ceva timp acest topic, propun sa fie inchis daca nu mai doreste nimeni din comunitate sa isi exprime parerea (pro/contra). Multumesc si toate cele bune! 👍
soriNOLIMITS Posted January 28 Posted January 28 Salut, Eu sunt PRO, te văd activ față de ceilalți ce au un grad pe acest forum, zic că meriți o șansă. 1
Reims l Walmi Posted January 28 Posted January 28 Acceptat Moderator in categoria : FUN & SOCIAL MEDIA Esti in proba 14 zile. 1
Recommended Posts