KoBeX Posted Saturday at 12:43 AM Posted Saturday at 12:43 AM Anul Aparitiei: 2008 Gen:actiune Sursa:blog.mobiledirect.ro Descriere: urmăririle de mașini de mare viteză regizate cu artă și luptele corp la corp, introducerea Jokerului lui Heath Ledger este cea care face ca acest film să se distingă. El este haosul cu machiaj de clovn, împingându-l pe Bruce Wayne (Christian Bale) la limită cu o serie de atacuri și dileme morale care terorizează Gotham. Este o dramă a crimei captivantă, plină de secvențe de neuitat. The Dark Knight nu este doar cel mai bun film de benzi desenate din toate timpurile. Este și unul dintre cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile. Trailer: Quote
KoBeX Posted Saturday at 11:39 AM Author Posted Saturday at 11:39 AM Forrest Gump (1994) Forrest Gump Regia: Robert Zemeckis Cu: Tom Hanks Gen film: Comedie, Dramă Povestea începe cu o pană căzând la piciorul lui Forrest. Forrest o ia și o pune în geanta sa. Așezat pe o bancă, așteptând autobuzul, Forrest, pe acest film, povestește viașa care este aidoma penei luate de vânz. Quote
Recommended Posts