Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: crisaN^
  • Cine te-a banat?:BOBYTZAAA
  • IP:72.14.201.94
  • SteamID: - 
  • Motivul banului: nep.ss
  • Dovada (obligatoriu): Doar Copy paste pot, am facut screenshot in consola si nu mi se salveaza 
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Name: crisaN^"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "IP: STEAM_1:1:557161495"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Reason: 82.210.174.195"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Unban Time: Permanent Ban"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Admin Name: BOBYTZAAA"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Admin SteamID: STEAM_0:1:2006
  • Data: 13.12.2024

P.S:  Stiu ca poate raman cu banul, dar macar un admin sa ma ajute si pe mine cu problema asta, cu un teamviewer sau orice, multumesc frumos ! 

Posted
14 hours ago, Crisan said:
  • Nick: crisaN^
  • Cine te-a banat?:BOBYTZAAA
  • IP:72.14.201.94
  • SteamID: - 
  • Motivul banului: nep.ss
  • Dovada (obligatoriu): Doar Copy paste pot, am facut screenshot in consola si nu mi se salveaza 
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Name: crisaN^"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "IP: STEAM_1:1:557161495"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Reason: 82.210.174.195"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Unban Time: Permanent Ban"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Admin Name: BOBYTZAAA"
    SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Admin SteamID: STEAM_0:1:2006
  • Data: 13.12.2024

P.S:  Stiu ca poate raman cu banul, dar macar un admin sa ma ajute si pe mine cu problema asta, cu un teamviewer sau orice, multumesc frumos ! 

daca imi lasi un steamid ar fi perfect1

• 1 month later...
Posted
On 12/14/2024 at 9:41 AM, Crisan said:

Nu am cs ul pe steam, joc non steam

Scrii status in consola si iti apare steamid-ul, il copii apoi i-l dai lui Alex. 
Foarte simplu.

• negroi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...