Jump to content

RECOMANDAT DE MANIACS ROMANIA

 • freeboot.pwBEST PLANS FOR BOOT SERVERS / IP'S / WEBSITES
  8 € / Monthly
 • PUB.MANIACS.ROIP: 89.40.105.87:27015 # VIP FREE
  VA ASTEPTAM
 • PRIME MANIACS VIPBuy a PRIME VIP at a promotional price of -50%
  5 € / MONTH
 • WWW.CSMASTER.BIZBuy a WEEKLY BOOST SERVER at a promotional price of -20%
  10 € / WEEKLY

CRRIS7IAN

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CRRIS7IAN last won the day on November 6

CRRIS7IAN had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

39 profile views
 1. am testat cfg-urile, le-am sters. in legatura cu testul, a durat cat a durat, eu n-am ce sa-i fac sa mearga mai rapid.(aici tu pretinzi ca eu am cod ceva si ca am stat sa-l dezactivez, eu iti spun ca nu am dezactivat nimic si nici nu joc codat, daca vrei sa ma crezi bine, daca nu iar bine, desi e urat cand cineva te acuza de ceva ce nu ai) au aparut semne de intrebare pentru ce? nu va inteleg deloc..presupun ca, cunosti modelele esl, CT albastru Tero Rosu' te ajuta vizual pe server. nu face tinta sa zboare de la un jucator la altul, nu vad prin pereti cu el, deci e doar vizual, mai depinde si de skill. tinta awp, si asta stii ce e ..si aici depinde de skill sa stii cum sa o folosesti. cfg-urile din wargods, cu linii rosii, dupa cum am spus, le-am testat doar, si nu cred ca exista vreun cfg in lumea asta in care sa fie aim, maxim aliasuri. P:S nu ma cert cu nimeni, nu iau pe nimeni de prost, vreau doar sa vedeti ca nu joc cu cod, fie ca mai joc pe sv fie ca nu mai joc.
 2. Nu stiu cat de recent ti se par tie folosite, modelele esl, si tinta awp.. astea nu sunt coduri, bun sunt interzise, le-am scos dupa 19.10.2018 Configurile sunt testate de mine. am jucat aseara pe server, presupun ca am jucat bine daca mi s-a cerut wrg, i-am dat test-ul, in care arata ca eram curat. ca nu ma vreti voi pe server pentru ca am liniile alea, asta e altceva, dar nu ma acuzati ca joc codat.
 3. x2 topic, scuzat-ma, nu o sa se mai intample.
 4. Nickul vostru: Hy2dROGENftw- @ManiaCs.Ro IP-ul (www.iptest.ro: 93.115.69.4 STEAMID-ul: STEAM_0:0:89883264 Motivul pentru care aţi primit ban: Nu stiu ce cod spune ea ca am, cu toate ca i-am dat wargods in care se vede ca sunt curat, Adminul care te-a banat: -DgL- Denisa. Ora aproximativă: 06.11.2018 22:45:36 Dovezile tale (Print la consola): 1: Test-ul wargods de la accea ora http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1536104 2: Un ss din joc, in caz ca spune de wall ceva.( nu stiu cat de mult va ajuta, dar e ss tot din seara asta) 3: https://imgur.com/a/75IwLrW Eu stiu Denisa a vazut liniile rosii din wargods pe care le am, dar alea sunt pentru modele, tinta, si teste cfg, nimic mai mult, dar asta nu era important pentru ea, doar testul de pe server. wCD TimeStamp: 06.11.2018 22:45:36 System TimeStamp: 06.11.2018 22:51:37 Asta de aici cred ca e timpul in care am dat scan, ca sa vada Denisa ca nu stateam sa scot cod sau ce spunea ea acolo. P:S, Ca iau unban, sau ca nu iau sa stii ca nu-ti port pica.
×
Statistici T5