gBz

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Acum observ ca iti tot editezi comentariile, lasa-le un pic sa stiu si eu la ce sa raspund. "avem dovada sigur"... Umm, dovada voastra e un screenshot in care apare un alt jucator ce va injura? Serios, ma? Nu te cunosc si nu ar trebui sa spun asta, dar din cate am vazut pana acum nu dai dovada de un admin prea bun. Sa inchida cineva thread-ul va rog, ca nu vreau sa ma cert cu nimeni. O seara faina.
  2. Ma scuzati, nu am realizat cu cine vorbesc. Sa va spun "Buna ziua, domnule Silviu" cand intrati pe server? A FOST O GLUMA, OMULE, cum sa te superi de la asa ceva? Pentru ultima data, nu stiu cine e Luigi.
  3. Da, imi amintesc ca am zis "Silviu rimeaza cu bulangiu daca schimbi cateva litere", era o gluma. Impartial ca impartial, dar si fara simtul umorului? Nu-l vad ca pe un motiv sa dai ban permanent cuiva. Mai repet inca o data, nu stiu cine e Luigi sau ce ti-a zis, nu poti da vina pe mine pentru ceva ce-ti spune alt jucator. Nu cred ca imi tine nimeni partea, nu-i cunosc nici pe oamenii astia, dar probabil cred si ei ca nu e ok sa dai ban cuiva fara sa ai un motiv intemeiat. Astept decizia acum.
  4. Nu stiu nici un "luigi" si as vrea sa stiu si eu ce i-am zis. Banuiesc ca pastrati macar un screenshot daca tot dati ban permanent, nu? ☺️ Edit: Nici cine e Silviu nu stiu. Vrei screenshot ? cu cea mai mare plăcere http://www.girlshare.ro/3490202151.7 mai continui?
  5. Nickul vostru: gBz IP-ul (www.iptest.ro): 5.13.95.32 STEAMID-ul: STEAM_0:1:215618595 Motivul pentru care aţi primit ban: poponar 🙂 Adminul care te-a banat: D I I C O T Ora aproximativă: 12:25 Dovezile tale (Print la consola): As vrea si eu sa stiu din ce motiv am primit ban.