Jump to content

COMUNITATEA MANIACS RECOMANDA

 • RETROHOST.ROGAZDUIRE JOCURI & WEBHOSTING
 • 89.40.105.87:27015PUB.MANIACS.RO # CAUTAM ADMINI - VIP FREE 24/7
 • XSERVERE.ROGAZDUIRE JOCURI & WEBHOSTING
 • 93.119.26.135:27015PRO.MANIACS.RO # CAUTAM ADMINI

Macii

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Macii

  [dT] - Membri

  Nume: Dream Team Tag: dT * Membri: dT * Macii.* cL dT * bluroseee* cM dT * AbaddonTheGod* cM dT * NaZZaR* sL dT * Heymoon.'s* sL dT * Tauru* sL Rezerve : -
 2. MODEL CERERE WAR: NUME CLAN: NUME LIDER/I: ADRESA DE CONTACT: MEMBRI: MAPA DORITĂ: ORA ŞI DATA:
 3. » Nick: » Varsta: » Experienta war/mix/wn: » Steam ON (OBLIGATORIU): » Teamspeak3+casti+mic(OBLIGATORIU) » Contact (Steam): » Motivul recrutarii: » Alte precizari:
 4. 1. NU aduceti injurii jucatorilor, adminilor si nici in caz colegilor. 2. NU folostiti decat say_team / team speak in meciuri daca vreti sa spuneti ceva. 3. NU iesiti de pe server in timpul meciurilor, daca vedeti ca nu putem face fata meciului. 4. Orice problema aveti adresati-va clan liderului. 5. Incercati sa jucati cat mai multe meciuri/m1x-uri. 6. Va puteti expune parerea la recrutarea unui player, dar nu puteti decide soarta acestuia. 7. Aveti obligatia sa vizitati forumul cel putin o data pe zi. El aduce informatii despre meciuri, recrutari, etc. 8. Aveti obligatia de a va prezenta la meciuri. Neprezentarea aduce excluderea din clan ( Nu puteti ?! Aplicati regula 4 ) 9. Nu intrati in clan daca nu ati citit regulile si nu il luati cat de cat in serios. 10. La iesire din clan aveti obligatia sa faceti un post pe forum unde sa ne exemplificati plecarea din clan. 11. Antrenamentele / meciurile cu clanul se fac doar cand toti membri clanului sunt on-line. 12. In caz ca 1 membru titular lipseste, rezerva il va inlocui, daca nu este prezenta nici rezerva antrenamentele/meciurile se amana. 13. Orice informatie despre meciuri este postata pe Forum si in Steam Community, (nu apelati la cL pe YM pentru a obtine informatii despre meciuri. Aceasta regula se anuleaza doar cand forumul este inactiv.) 14. Nerespectarea oricarei reguli de mai sus, sau a mai multora, aduce excluderea din clan. Aceasta va fi supusa la vot pe forum. 15. Clanul este STEAM ON.
 5. Macii

  Cine postează următorul?

  Senzatie ?
 6. Macii

  Am/N-am

  Am Am / n am baut pana nu am mai putut
 7. Macii

  FAZAN

  nălucă
×
Statistici T5