Jump to content

It'sKenBitches

Cont-Banat
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. It'sKenBitches

  Cerere Slot GueSs[BoY]

  Pro.
 2. It'sKenBitches

  Cerere slot + VIP

  Pro.
 3. It'sKenBitches

  Cerere Slot sNd

  Pro.
 4. It'sKenBitches

  Cerere slot by w0lv

  Pro.
 5. It'sKenBitches

  Cerere UnBan AntiC

  Hai sa-ti zic cum sta treaba ca vad ca o continui pe aceeasi linie de aroganta impertinenta. Demo-ul facut de tine pentru mine, este egal cu 0, tu poti sa ai in wg 20 cfg uri cu o caruta de linii si multe module nevalidate respectiv procese deschise, ce nu ar trebui sa fie acolo. Demo ul este pentru cazuri vizibile de aim, asa cum pozele sunt pentru cazuri vizibile de wall. Nu-mi veni cu aroganta ca adminii nu stiu sa deschida un demo, adminul de care te ai luat are ani de adminat in spate, si nu, nu e problema ca nu ar sti sa deschida un demo, ci nu a vrut sa puna botu la vrajeala ta ieftina marca copil 12 ani. Asa cum 99% din jucatorii de cs de pe server ul nostru, au dat war god cand li s-a solicitat, cu putin efort si fara o gura prea mare, puteai da si tu. Indiferent ca ai antivirus, indiferent ca ai tu windows ul vietii, daca stii sa deschizi my computer, stii sa faci si un test war god. parerea mea este contra unban, si o sa imi rog si ceilalti colegi sa dea aceeasi parere, cand o sa inveti sa te comporti, o sa primesti unban, o zi frumoasa.
 6. It'sKenBitches

  Banlist It`sKenBitches

  Nick:Skr DAUDINOZN SteamID:-(STEAM_0:0:161015150) Ip:- 82.76.138.242 Motiv: Cfg suspect/refuz prezentare war god. Dovada: http://www.girlshare.ro/3490123187.1 http://www.girlshare.ro/3490123188.2 2 link uri unde se vede ca are un cfg ciudat de ii sare tinta de pe unul pe altul, iar mai jos dovada cum refuza sa prezinte un test war god. https://imgur.com/a/5hWeMnk Indiferent ca este curat sau nu, cer sa nu mai primeasca unban, nu este atat de greu sa facem un test war god, este mai usor sa fim nesimtiti si sa ne batem joc, atata timp cat stim ca umbla cu cfg uri haotice si ne sare tinta in prostie, good luck.
 7. It'sKenBitches

  Reclamatie Ken ^ FucK, i`m FamouS!

  Boss, tu esti in lumea ta. Te am suspectat de cheats si ti am cerut wg. Pozele respectiv demo ul sunt folosite pentru dovezi de wall/aim. Eu ti am cerut un war god si ai refuzat sa mi l dai, cautand scuze absurde, ca nu s a copiat link ul, ca nu merge war god sau ca trebuie sa astepti inca 10 minute desi nu facusei un war god. Ti am spus sa faci cerere unban si sa aduci war god, cu reclamatia asta nu rezolvi nimic, ba mai mult, te faci de ras.
 8. It'sKenBitches

  Prezentare It'sKenBitches

  Popic la toti
 9. It'sKenBitches

  Prezentare It'sKenBitches

  Vârsta » 20 Locația » Iasi Ocupație » Casnic :)) Hobby-uri / pasiuni » Fotbal, Hochei si Baschet Poză/Poze cu tine » Gasiti pe fb. De unde ai auzit de MANIACS? » De la bunul meu prieten cioroi, Alex. Acordă o notă comunității » 10+, comunitatea asta m-a crescut, pace si respect Date de contact(wapp,fb,insta,skype,steam,mess,etc) » Le stiti cu totii Alte detalii » Bine v-am gasit.
 10. It'sKenBitches

  [CS]CAT E CEASUL ?

  00:06
 11. It'sKenBitches

  CS- Cerere ADMIN Tabi

  PRO
 12. It'sKenBitches

  [CS] - Request ADMIN Sneaky

  Contra, nu ai citit regulamentul.
 13. It'sKenBitches

  [Cerere Admin] - Cr3tzu.

  Pro
 14. It'sKenBitches

  Cerere Admin MariaGvrl.

  Pro
 15. It'sKenBitches

  Reclamatie Ken

  Poftim dovada aici> https://imgur.com/a/UVqx6kN In primul rand, cand eu am spus celor de pe server sa respecte regulament, sa nu mai campeze respectiv sa nu mai dea rush, te-ai trezit comentand "Cine zice" de parca eu as fi un cacat in fata ta iar tu ai fi un fondator. In al doilea rand, te-ai trezit asa din senin, brusc, "Muie KEN" nu stiu cu cine ma confunzi sau drept ce frate de al tau din mahala, ma crezi, ca sa ma injuri asa din senin. Poate ca noi adminii intre noi, ca si colegi ne mai permitem sa glumim cu injurii, dar tu ca player nu ai voie sa ma iei pe mine cu de astea. Iar in al 3 lea rand, ai dovada cu pozele facute, ti am spus ca ai 3 minute la dispozitie sa le urci si sa imi dai link. Ai inceput cu misto, "Stai 5 minute sa le editez" si alte tampenii de ale tale, ai dovada ca ti am zis ca mai ai 1 minut, ai venit cu misto, nu ai urcat pozele ai suferit consecintele. Ce ar fi ca fiecare player sa faca misto si sa se creada cineva, unde am ajunge?
×
Statistici T5