Jump to content

likeepc

Cont-Banat
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. likeepc

  [CS] - Cerere ADMIN |Critz|

  Merita o sansa. Ai un Pro de la mine.
 2. likeepc

  [CS]Likee

  Ban Information Name: Nemesis IP: 79.112.127.126 Reason: OLL Unban Time: Permanent Ban I-am cerut wg test nu a vrut sa il ofere deoarece a spus ca nu descarca probleme apoi a iesit de pe server.
 3. likeepc

  Likee

  bine v-am gasit.
 4. likeepc

  Likee

  Nume & Prenume » Costan iulian Vârsta » 21 Locația » Iasi Ocupație » somer Hobby-uri / pasiuni » fotbal ,cs ,plimbari Poză/Poze cu tine » https://www.facebook.com/iulixcst De unde ai auzit de MANIACS? » de la gamepower si best Acordă o notă comunității » la prima vedere este ok . Date de contact(wapp,fb,insta,skype,steam,mess,etc) » Facebook > https://www.facebook.com/iulixcst Skype > live:ga_like@yahoo.com Alte detalii » Am venit pe aceasta comunitate deoarece toti admini de pe gamepower s-au mutat aici intr-un tarziu am fost anuntat si eu .
 5. Name: Likeee IP: 92.86.37.173 Reason: MARSH Unban Time: Permanent Ban Admin Name: dgL ^ DIICOT. Admin SteamID: STEAM_1:0:1569429955 http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1358129 Am intrat prima data pe server 😉 si nu scria nicaieri ca nu ai voie sa joci cu Modele ESL +modele pe unele arme , si pe wg scrie ESL MODEL . Imi cer scuze ca spun si asta dar nu cred ca acesta este motivul 'marsh' ma asteptam la adevaratul motiv . Tin sa precizez ca am citit regulamentul pentru jucatori si nu scrie nicaieri ca nu ai voie cu modele . Am fost jucator si admin pe game......... si nu mi s-a intamplat asa ceva.. va multumesc.
×
Statistici T5