Jump to content

SCURTATURI MANIACS

 • Regulament Forum

  Regulament, noutăți în legătură cu forumul; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum.

  ManiaCs.Ro Click
 • Contacteaza-ne

  Ai o problema pe forum, contacteaza un Administrator.

  ManiaCs.Ro Click
 • COUNTER-STRIKE - SERVERE PUBLICE

  Serverele beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității.

  ManiaCs.Ro Click
 • PARTENERIAT XSERVERE - GAMING HOST

  Vrei un server de Counter-Strike 1.6 sau Counter-Strike Global Offensive Ieftin ? Comanda acum prin intermediul comunitatii. Ai reducere la orice server achizitionat prin ManiaCs.Ro ! Clientii ce vor parasi comunitatea cu aceste ip-uri achizitionate li se vor suspenda serverele ! Multumim

  xServere Comanda Server

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/18/2018 in all areas

 1. 2 points
  Pro dar citeste regulamentu(nu da “pro” sau “contra” daca nu esti din staff
 2. 2 points
  REGULAMENT TS.MANIA-CS.RO ! IMPORTANT : - In cazul în care sunteţi deranjaţi pe unul din canalele publice/private, vă rugăm contacţati un Administrator, Super-Moderator, Moderator sau Helper. - Nu percepem nici un fel de taxă pentru canale permanente sau grade pe server . - Nu tratati un membru al Administratiei MANIACS cu disrespect, in caz contrar se vor aplica sanctiuni . Regulament General : - Nu folositi nickname-uri sau descrieri jignitoare/obscene ! - Nu folositi avatare jignitoare/obscene ! - Evitati sa folositi un limbaj vulgar/jignitor ! - Nu puneti muzica decat pe Camerele de Muzica sau pe canalele private, DOAR cu acordul Channel Adminului ! - Nu va plimbati de pe un canal pe altul, deranjand utilizatorii mai multor canale. - Reclama catre alte comunitati duce la banarea permanenta ! - Gradele se acorda in functie de contributia la buna functionare a serverului de TeamSpeak 3 ( numar de membrii adusi, vechime, comportament civilizat si matur ... ) - Pentru a reclama un abuz sau o problema, sunteti rugati sa contactati o persoana Administrativa, sa-i expuneti problema dumneavoastra si sa-i aratati si o dovada, pentru a lua masuri ! - Daca intr-adevar ai citit regulamentul va trebuii sa mentionezi in cererea de grad "Am luat la cunostinta si voi respecta regulamentul." Regulament Admini : - Stati pe server doar cu nick-ul pe care ati primit gradul respectiv ! ( Daca doriti sa va schimbati nickname-ul, va rog sa instiintati o persoana Administrativa ! ) - Interveniti doar atunci cand sunteti contactati ! - Nu intrati pe canale private, daca nu aveti aprobarea unui Channel Admin ! - Nu aveti voie sa va dati channel admin altor persoane, decat detinatorilor de canale permanente ( private ) ! - Nu faceti canale la Servere publice, decat daca exista o cerere pe forum ! - Raspundeti cererilor prin pm ( private message ) ale utilizatorilor de creare a canalelor permanente ! - Dupa ce ati creat un canal pe TS aveti obligatia sa va scoateti "Channel adminul" dupa respectivul canal ! - Pe "Camera Administrativa" au voie doar persoanele Administrative ! - Nu dati grade persoanelor care nu au microfon doar daca va confirma cineva ca este o persoana adusa de el. Informatii Canale Permanente : - Numele unui canal permanent nu trebuia sa contina semne/simboluri ! - Numele oricaruii canal nu trebuie sa contina cuvinte vulgare/jignitoare/obscene ! - Numele oricarui canal trebuia sa aiba minim 3 caractere ! - La cererea unui canal permanent, nu se accepta mai mult de 2/3 Subcanale ! - Canalele Permanente vor fi sterse doar daca activitatea acestora lasa de dorit, sau daca regulamentul nu este respectat de catre persoanele acelui canal !
 3. 2 points
  Cererea trebuie să respecte modelul de mai jos. În caz contrar, aceasta va fi respinsă ! Model: Nume Canal: Adăugare sub-canal: Admin pe Canal: Unique ID: Informații: Inactivitatea la canalul dvs. duce la ștergerea canalului și la șansa de a nu mai primi înapoi! Spamul cu cereri duce la avertizarea/restricționarea de la postare. Numele unui canal Permanent nu trebuie să înceapă cu un simbol sau cifră. Exemplu: $andu , -NUME, 1.NUME , [nume] Adăugare sub-canal: Maxim două sub-canale Admin pe Canal: Numele celui ce vine cu cererea pentru canal.
 4. 2 points
  MODEL ⇨ Nick : ⇨ Varsta : ⇨ Unique ID : ⇨ Experienta moderare TS3 : ⇨ De ce vrei acest grad ? : ⇨ Ai citit regulamentul?:
 5. 2 points
  Pentru ca reclamaţia să fie luată în considerare va trebui să urmaţi următorii paşi: Faceţi un topic nou cu titlul: "[Reclamaţie] Nume", dacă va avea alt tip de titlu, cererea NU va fi luată în considerare şi va fi închisă! Nu postaţi în topic-ul altui user, pentru că cererea nu va fi luată în considerare şi postul va fi şters fără atenţionare! Cei care vor posta în [Reclamaţie] vor fi: RECLAMANTUL, RECLAMATUL, cei care au luat parte la incident şi cei care sunt admini ai server-ului. Postaţi în maxim 24h de cand aţi primit banul, altfel reclamaţia nu va fi luata în considerare şi va fi închisă! Sunt luate în considerare doar ban-urile date pe o perioadă mai mare de 3 minute! MODEL Nick reclamant: Nick reclamat: UniqID/IP: Detalii: Dovadă:
 6. 2 points
  Pentru ca cererea de [Unban] sa fie luata in considerare va trebui sa urmati urmatorii pasi: Faceti un topic nou cu titlul: "[Unban] Nume", daca va avea alt tip de titlu, cererea NU va fi luata in considerare, si va fi inchisa ! Nu postati in topicul altui user, pentru ca cererea nu va fi luata in considerare si postul va fi sters fara atentionare ! Cei care vor vota pentru cererea de [Unban] vor fi cei care sunt admini ai serverului TS3.MANIA-CS.RO ! Postati in maxim 24 de ore de cand ati primit banul ! Sunt luate in considerare doar banurile date pe o perioada mai mare de 3 minute ! MODEL Quote
 7. 2 points
 8. 2 points
 9. 1 point
 10. 1 point
  Din câte știu eu dacă un admin îți cere WarGods test trebuie să predai așteptăm decizia unui Fondator ! Până atunci eu sunt CONTRA UNBAN !
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  PRO. Esti activ 🙂
 14. 1 point
  Pro ! nu e o idee rea
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
  N O R O C O S
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
  Bun venit 👍🏻
 23. 1 point
  o vulpita sireata 🙂 Bun venit
 24. 1 point
 25. 1 point
×
Statistici T5