Crezi că există un profil anume al celor care îşi caută dragostea pe internet? Silviu Istrate

dating în williston nd

Silviu Istrate În primul rând, persoanele care erau mai conștiincioase, extrovertite și agreabile — dar mai puțin nevrotice — aveau tendința de a fi mai fericite și psihologie dating total și în relație.

La fel, oamenii psihologie dating aveau parteneri mai conștiincioși și mai puțin nevrotici erau, de asemenea, mai fericiți.

dating roboți

Cu alte cuvinte, când sunt analizate izolat, trăsăturile de personalitate ale oamenilor și ale partenerilor lor contează când vine vorba de cum se raportează la relațiile lor și la viață în general, dar similaritatea de personalitate? Nu prea. Efectele similarității erau mici și nesemnificative.

se datorează unui tip nesigur meritat

Merită observat și că aceste efecte contează mult mai puțin decât cele care derivă din propria personalitate. Publicitate Aceste rezultate seamănă și cu alte cercetări despre similaritate și satisfacția în relații.

viteză dating cambridge ontario

De exemplu, un studiu anterior a descoperit că atunci când e vorba de a prezice satisfacția în relație și față de viață în general, ce contează cel mai mult sunt trăsăturile tale de personalitate, apoi cele ale partenerului, și pe ultimul loc similaritatea dintre tine și partener. Din nou, efectele similarității erau foarte slabe în acest studiu.

dating chanel nr 5 parfum

Există un corolar important la această poveste. În vreme ce similaritatea reală nu pare să fie un factor predictiv important pentru succesul relației, similaritatea percepută este.

  • Probleme cu dating online
  • Walla walla dating
  • Ești online?

Cu alte cuvinte, când oamenii cred că personalitatea lor este similară cu a partenerului lor indiferent dacă e adevărat sau nuau tendința să fie mai fericiți. Mai exact, asta apare când ne uităm la trăsături legate de dominanță și submisivitate, unde oamenii au tendința să fie mult mai fericiți când fac pereche cu un partener care posedă trăsătura opusă mai degrabă decât aceeași trăsătură.

dating williamstown