Nu ajung iubiți, nu-și împlinesc nicio speranță. O italiancă de 22 de ani, singură la Londra, se distra, dansa și bea în celebrele baruri și cluburi gay din Vauxhall.

Ambii criminali și-au folosit cunoștințele din lumea sexului gay pe droguri — petreceri sexuale pentru bărbați, organizate adeseori prin intermediul aplicațiilor de dating, care sunt alimentate de mefedronă, GHB și cristale de metadonă — ca un pretext și un paravan pentru crimele lor sinistre.

Cu cât apărea mai mult scena sexului gay pe droguri în aceste procese, cu-atât mai mult această subcultură nișată a ajuns să reprezinte o lume subterană, macabră, în ochii publicului. Publicitate Dar ce știm, de fapt, despre această lume ascunsă care inspiră așa o fascinație sumbră?

Dincolo de cazurile extreme ale lui Port și Brizzi, nu se poate nega că e o activitate riscantă, pentru că poate să implice injectarea și supradoza de droguri, sexul neprotejat și potențial de adicție. De când VICE a adus această scenă în atenția publicului național îna făcut subiectul unor investigații jurnalistice de calitate, în mod special în documentarul despre chemsex de la Dating droguri și în articole scrise de jurnaliști specializați pe subiecte LGBT, cum ar fi acesta.

Cu toate astea, în afară de dating pentru alergători studiu din care a dezvăluit că serviciile anti-drog nu sunt pregătite să facă față victimelor chemsexului, cercetarea de specialitate, în profunzime, a acestei manifestări moderne a vechii încrengături dintre sex și droguri a fost subțire în teren.

Până acum. Christine Schierano, criminolog la Universitatea John Moores din Liverpool, cercetează scena de chemsex din Londra, aflată în plină dezvoltare, din Se uită la consecințele asupra sănătății și a modului în care sunt furnizate drogurile. Pe un fundal de utilizare de droguri și sex, uneori public, alteori în spatele ușilor închise, a cunoscut și a intervievat numeroși dealeri și invitați la astfel de petreceri în ultimii șase ani.

Costel Stand Up Night @ Comedy Central Extra

Uneori s-a afundat: într-un an și-a petrecut circa o treime din orele de trezie la petreceri asociate cu scena de chemsex. Publicitate Cercetarea lui Schierano — care a fost publicată parțial în decembrie într-o revistă de specialitate de către Societatea Europeană pentru Cercetarea Drogurilor Sociale — e singura perspectivă etnografică pe termen lung asupra lumii orgiilor gay pe droguri.

Conferă acces fără precedent asupra modului în care s-a schimbat scena, a ceea ce o duce mai departe și a persoanelor atrase de ea.

site-ul de dating pentru jucători de fotbal squier afinitate dating

Schierano a descoperit accidental scena de chemsex în O italiancă de 22 de ani, singură la Londra, se distra, dansa și bea în celebrele baruri și cluburi gay din Vauxhall.

A început s-o ardă cu un grup de tipi gay cărora le plăceau clubbingul, drogurile și aventurile sexuale.

bronsy online dating ce este un server de potrivire

Pe măsură ce scena în creștere de chemsex din Marea Britanie a început să se extindă — în Los Angeles și San Francisco existau deja scene asemănătoare de zece ani — tipii ăștia au fost cei care-au rugat-o pe Schierano să le documenteze viețile.

Întâmplător, noii ei prieteni au fost personaje importante în dezvoltarea culturii de chemsex din Londra, care și-a mutat focusul din cluburi pe petreceri private flamboaiante. Unul dintre obișnuiții circuitului de chemsex era un prof de liceu, care cumpăra adeseori droguri tot weekendul, ca să-și satisfacă iubitul.

Lui i-a fost greu, spune Schierano.

Capturi de ecran iPhone

Toată lumea încerca să-l convingă să anunțe că e bolnav la birou, dar se ducea întotdeauna, pentru că spunea că are o datorie față de copii. În cele din urmă, a fost arestat într-o razie a poliției și a rămas fără job.

  • Они помахали Николь, спиной уходившей в озеро.
  • Agenția Națională Antidrog - Agenția Națională Antidrog
  • Господи Иисусе, Николь, какая здесь жизнь?.

Majoritatea celor 23 de dealeri de chemsex pe care i-a studiat în profunzime erau străini care locuiau și munceau la Londra, din locuri gen America de Sud, Italia și Europa de Est. Au fost doar doi dealeri britanici.

Au început să vândă din două motive: pentru profit și popularitate. Voiau să facă bani, de multe ori ca să-și permită propriile droguri. Voiau și să fie populari și cu cât erau mai populari, cu-atât le era mai ușor să vândă droguri.

Îi plăcea enorm ideea că cineva se uită la el și îl vrea.

  • Ambii criminali și-au folosit cunoștințele din lumea sexului gay pe droguri — petreceri sexuale pentru bărbați, organizate adeseori prin intermediul aplicațiilor de dating, care sunt alimentate de mefedronă, GHB și cristale de metadonă — ca un pretext și un paravan pentru crimele lor sinistre.
  • ‎OkCupid: Online Dating App în App Store
  • This actually has been what is missing from the world of dating in the modern era, a site where the instant gratification society is lessened and a more meaningful match is sought.

Publicitate Dealerii nu asigură doar locația, ci și trio-ul de droguri puternice care sunt viața scenei de chemsex — pentru că chimicalele alimentează sexul, nu invers, spune Schierano. Mefedrona, care apăruse pe scena de droguri din Marea Britanie cu doar câțiva ani înainte de popularizarea chemsexului, e un ajutor super-ieftin pentru anduranță. Cristalele de metadonă, un drog care practic nici nu se folosește în Marea Britanie decât pe scena de clubbing gay din Londra, furnizează atât anduranță, cât și dorință sexuală.

Pe scena de chemsex, e un iureș cu drogurile astea.

Lumea tristă a petrecerilor de sex pe droguri

Majoritatea se vând în persoană la cluburi și petreceri, dar azi cam toți dealerii vând și prin intermediul aplicațiior de dating. Schierano a constatat că de-a lungul unui weekend lung, în timpul unei petreceri mari, un dealer o să transfere până la un kilogram de mefedronă. Dating droguri comandă de la furnizori cam de grame odată — afaceri turcești și asiatice din nordul și vestul Londrei, care importă din India sau prin Dark Web — în caz că le găsește cineva rezerva în timp ce-s sparți pe GHB.

Pe lângă mefedronă, dealerii mai trec și prin circa un litru de GBL, echivalentul a aproximativ de doze. Majoritatea își cumpără online, de site-uri gen GBL.

E relevant că deși GBL-ul le dating droguri dealerilor cel mai mare profit — pot să facă de lire dintr-un litru pe care-au dat 40 — majoritatea ajung să-l dea pe gratis. De fapt, dealerii de chemsex pe care i-a întâlnit Schierano nu erau tocmai niște mercenari veroși.

În primii ani ai scenei de chemsex din Londra — și din ce în ce mai puțin în — dealerii-gazde se imaginau drept un fel de mame ale tuturor răniților. Petrecerile nu-s doar niște locuri în care ase adună lumea să se drogheze și să facă sex; sunt noduri de camaraderie, unde poți găsi un umăr pe care să plângi — și e treaba dealerului-gazdă să asigure asta.

Petrecerile lui Leon au câștigat rapid niște fani loiali: droguri în care poți să ai încredere și sex la nesfârșit, sub o umbrelă protectoare. Au servit drept consilieri, lucrători sociali, și au înțeles că e treaba lor să-i facă pe oameni să se simtă bine", spune Schierano.

Publicitate Cu toate dating droguri, viața unui dealer de chemsex e una intensă și aglomerată. Mulți dealeri se găsesc prinși într-un tumult de petreceri și vânzare de droguri, și e greu să ieși. După spusele lui Schierano, dealerii iau voit mini-supradoze de GBL la propriile lor petreceri de chemsex, ca să se asigure că au parte de ceva odihnă.

Te droghezi, vinzi droguri și oamenii fac mizerie. Thankfully, for those of us who have been uncomfortable on quick match dating sites, the League is here.

Răspunsul dezvoltatoruluiThank you for taking the time to write this amazing review, Docmom21!

ŞTIRILE ZILEI

We really appreciate it, and we are SO happy you are enjoying our app! A friend of mine was dating droguri before I was even though I was technically ahead of her on the queue. I mentioned this in the wait room chat and was suddenly approved. It took me three refreshes to get any matches which were actually within my preferences I only limited the ethnicities. Since then, I get half within my preferences and half not. There are also chat group by interest, which they encourage you to join.

I joined a few and noticed that no one actually uses them actively - I scrolled up and within seconds was looking a two year old messages. Over the course of a month, I matched with two guys - one turned out to have three kids in high school that should be front and center on your profile, paland the other guy I canceled on because he shifted the time of our date about ten times in the same day. Not great.

What the hell??

toontown dating show dating site-ul california

Răspunsul dezvoltatoruluiHi Lizardbrain90, thank you for taking the time to write a review!