Există numeroase hoteluri în Woodstock ideale pentru o călătorie de afaceri, câteva vacanțe cu familia, o escapadă de sfârșit de săptămână sau o excursie cu prieteni în Woodstock. Aceasta include activele, banii și veniturile ei.

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii. De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu.

Whitney Houston - Didn't We Almost Have It All (Official Video)

Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu. Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris.

woodstock dating

Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi woodstock dating sa apasati butonul "incarca".

woodstock dating

Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate. Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include Woodstock dating punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru woodstock dating s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

Acum se comanda.

woodstock dating