Livonia devine provincie rusă, până în anul , când va aparține de Letonia. În cea mai mare parte din Livonia, în timpul lui Gustav Adolf , va fi cucerit de Suedia. La Bătălia de la Grunwald Tannenberg din anul dintre Regatul Poloniei, Marele Ducat al Lituaniei și aliații lor pe de-o parte și Cavalerii teutonii pe de altă parte. A fost bătălia decisivă a războiului polono-lituaniano-teutonic și una dintre cele mai mari bătălii ale evului mediu european, care a însemnat apropierea sfârșitului dominației teutonice în regiunea baltică. Regiunile populate aveau prin anul î.

datând pe cineva timp de trei săptămâni chocolate city dating site

În comitatul Tartu a fost adăugat guberniei Riga. În comitatul Sloka a fost adăugat guberniei.

orlando dating dating adevărul trebuie să realizați

Pe 3 iulie Ecaterina cea Mare a reorganizat gubernia în viceregatul Riga. Abia îndupă cea de-a Treia Împărțire a Poloniei acest teritoriu a fost redenumit gubernia Livonia. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea gubernia nu a fost guvernată după legile rusești, dating livonia a fost administrată în mod autonom de către nobilimea baltică germană locală prin Landtagul feudal Liefländischer Landtag.

brett ullman dating m3 dating

În țarul Alexandru I i-a eliberat pe iobagii din Livonia, într-un act precursor al planului de eliberare a iobagilor din restul Rusiei. Gubernia autonomă a Estoniei a emis Declarația de Independență a Estoniei pe 24 februariecu o zi înainte ca teritoriul guberniei să fie ocupat de trupele germane în timpul Primului Război Mondial.

tăiați întâlnirile de urmărire 30 de ani femeie datând de 60 de ani bătrân

Prin semnarea Tratatului de la Brest-Litovsk din 3 martieRusia Bolșevică a acceptat pierderea guberniei Livonia, iar prin acordurile încheiate la Berlin pe 27 august gubernia autonomă a Estonei și gubernia Livonia au fost despărțite de Rusia.