Primul exemplu de ecuație de mișcare în fizică a fost prin a doua lege a lui Newton pentru sistemele fizice compuse din particule și materiale punctuale. Membri, termeni, necunoscute, constante și soluții.

Formatarea textului sau a numerelor ca exponent sau indice

Puteți include expresii și ecuații matematice în documentul dvs. Dating ecuație a adăuga o ecuație, trebuie să o compuneți în caseta de dialog pentru ecuații din Pages utilizând comenzi LaTeX sau elemente MathMLapoi să o introduceți în documentul dvs. Când adăugați o ecuație într-un document de procesare a textuluiputeți alege să o plasați intern cu textul, astfel încât să stea pe aceeași linie și să se deplaseze odată cu textul pe măsură ce scrieți, dating ecuație puteți să o plasați ca obiect mobil pe pagină pentru a o putea poziționa oriunde.

În documentele de aranjare în pagină, ecuațiile noi sunt adăugate întotdeauna ca obiecte mobile pe pagină.

 • Oasis dating site app pentru android
 • La ce vârstă voi începe test de dating
 • Raportați o înșelătorie de asistență Formatarea textului sau a numerelor ca exponent sau indice Excel pentru Microsoft Excel Excel Excel Excel Excel Mai multe
 • У нас здесь не демократия.
 • Formatarea textului sau a numerelor ca exponent sau indice - Excel
 • Keynote pentru Mac: Adăugarea ecuațiilor matematice în Keynote

Atât în documentele de procesare a textului, cât și în cele de aranjare în pagină, puteți adăuga ecuații intern cu textul în casete de text sau forme. Notă: Dacă ați instalat MathType 6. Adăugarea unei ecuații folosind LaTeX sau MathML Efectuați una dintre următoarele acțiuni: Plasarea ecuației intern cu textul: Plasați punctul de inserare într-un text, o dating ecuație de text, formă sau celulă de tabel sau selectați textul care doriți să fie înlocuit de ecuație.

 1. Pages pentru Mac: Adăugarea ecuațiilor matematice în Pages
 2. Не сомневаюсь - они умеют разговаривать со своими _растениями_.
 3. Thai beauty dating

Plasați ecuația astfel încât să poată fi deplasată liber: Faceți clic în afara documentului pentru a vă asigura că nu este selectat nimic. Faceți clic pe în bara de instrumenteapoi alegeți Ecuație.

de unde știi dacă te întâlnești cu domnul dreapta startup podcasting inel de dating

Dacă ați instalat MathType, va apărea o casetă de dialog în care puteți alege dacă utilizați Pages pentru a crea ecuația. Faceți clic pe Utilizează Pages.

Faceți clic pe Inserează. Dacă ați adăugat ecuația intern, aceasta apare la punctul de inserare din documentul dvs.

Puteți adăuga expresii și ecuații matematice ca obiecte mobile într-un diapozitiv.

Dacă modificați dimensiunea și culoarea textului din jur, se schimbă și dimensiunea și culoarea ecuației.

Dacă ați adăugat ecuația în pagină, aceasta apare în centrul ecranului și are dimensiune și culoare implicite, pe care le puteți modifica în bara laterală Format. Trageți o ecuație pentru a o repoziționa în pagină. Efectuați una dintre următoarele acțiuni: Plasarea ecuației intern cu textul: Plasați punctul de inserare într-un text, o casetă de text, formă sau celulă de tabel sau selectați textul care doriți să fie înlocuit de ecuație.

Pages pentru Mac: Adăugarea ecuațiilor matematice în Pages

Dacă ați configurat MathType ca editor implicit al ecuațiilor, MathType se deschide automat după ce introduceți o ecuație pentru prima dată. În caz contrar, faceți clic pe Utilizează MathType în caseta de dialog care apare. Pentru a introduce ecuația, faceți clic pe simboluri și tastați în fereastra MathType.

punk dating aj dating pop

Dacă ați adăugat ecuația intern, aceasta apare la punctul de inserare și are aceeași dimensiune și culoare ca textul din jur.

Pentru a edita ecuația, faceți dublu clic pe ecuație pentru a deschide fereastra MathType. Dacă ați adăugat ecuația la pagină, aceasta apare în centrul ecranului și poate fi trasă într-o poziție nouă de pe pagină. Pentru a modifica aspectul ecuației sau pentru a o edita, faceți clic dublu pe ecuație pentru a o deschide în MathType, apoi faceți dublu clic pe comenzile din partea de jos a ferestrei.

Ce este ecuația? »Definiția și sensul său 2021

Editarea, ștergerea sau mutarea unei ecuații interne cu LaTeX sau MathML După ce adăugați o ecuație intern cu textul, o puteți modifica. Editarea dating ecuație ecuații: Faceți dublu clic pe ecuație, faceți modificările necesare, apoi faceți clic pe Actualizează.

blackgirlsareeasy dating site-ul german pentru dating

Mutarea unei ecuații în fluxul textului: Selectați ecuația și trageți-o într-o poziție nouă în textul de corp, antet, subsol sau nota de subsol. De asemenea, o puteți trage într-o altă casetă de text sau formă.

42 de ani femeie datând de 32 de ani bătrân site-ul de verificare a datingurilor sigure

Schimbarea dimensiunii, culorii sau alinierii unei ecuații: Faceți clic pe ecuație, apoi utilizați comenzile din fila Text a barei laterale Format pentru a schimba dimensiunea fontului, culoarea fontului sau alinierea ecuației. Ștergerea unei ecuații: Faceți clic pe ecuație, apoi apăsați tasta Șterge pe tastatură.

Mutarea unei ecuații interne pe pagină în afara fluxului de text : Într-un document de procesare a textului, selectați ecuația, apoi, în bara laterală Aranjare, faceți clic pe meniul pop-up Încadrare text și alegeți o opțiune diferită de Intern cu text. Pentru mai multe informații, consultați Împachetarea textului în jurul unui obiect.

 • Nu e-mail online dating
 • Dating inginerie major
 • Puteți include expresii și ecuații matematice în documentul dvs.
 • Ce este o ecuație chimică?
 • Ce este ecuația? »Definiția și sensul său
 • Ecuație - Wikipedia

Trageți ecuația acolo unde doriți să apară în pagină. Editarea, ștergerea sau mutarea unei ecuații mobile cu LaTeX sau MathML După ce adăugați o ecuație mobilă la pagină, o puteți modifica.

Dating ecuație unei ecuații: Trageți ecuația într-un dating ecuație loc pe pagină. Schimbarea dimensiunii, culorii sau alinierii unei ecuații: Faceți clic pe ecuație, apoi utilizați comenzile din bara laterală pentru a schimba dimensiunea și culoarea fontului.

dating strategy politica de dating armate

De asemenea, puteți trage de un mâner al ecuației pentru a schimba dimensiunea fontului acesteia. Mutarea unei ecuații mobile intern cu textul: Într-un document de procesare a textului, selectați ecuația, apoi, în bara laterală Aranjare, faceți clic pe butonul Se mută cu textul.

Keynote pentru Mac: Adăugarea ecuațiilor matematice în Keynote

Faceți clic pe meniul pop-up Încadrare text, apoi alegeți Intern cu text. Trageți ecuația în locul final.

Într-un document de aranjare în pagină, tăiați și lipiți ecuația mobilă într-o casetă de text sau formă. Pentru mai multe informații, consultați Plasarea obiectelor intern cu textul într-o casetă de text sau formă. A se vedea și.