Acest articol wiki nu intră în profunzime in privinta aparatelor de călătorie, dar există multe discuții în cadrul Forumului Principal al Apnea Board Modele și modele Piața CPAP este dominată de doi jucători: Resmed și Philips Respironics. Nu aveți încredere în medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că aveți aparatul potrivit! Aparatele APAP rulează, în general, aproape de limita inferioară, ridicând presiunea atunci când este necesar, apoi coborând-o din nou mai târziu. Intrebari si raspunsuri Descriere: Apneea in somn este o afectiune a sistemului respirator ce are ca simptome principale episoadele de întrerupere a respirației în timpul somnului, sforăit zgomotos și somnolență diurnă. Amintiți-vă,chiar și un CPAP fără date este un dispozitiv minunat, de salvare a vieții, doar ca nu te ajuta mai mult de atat.

cpap dating

Daca ai apnee in somn SASOavand in vedere ca vei depinde de aparatul tau CPAP toata durata lui de viata, iar calitatea vietii tale va depinde de complianta adica daca il folosestialege intelept! Aparate bune — aparate de evitat Aparatele bune CPAP vor înregistra fiecare respirație în timpul nopții și vor încerca să detecteze apneea și să vă spună dacă funcționează tratamentul dumneavoastră.

CPAP care înregistrează DOAR orele pe care le utilizați, dar nu înregistrează deloc date despre cum funcționează terapia sau parametri de calitate ai acesteia.

cpap dating

Datele pot permite pacientului și medicului să înțeleagă problemele și să vizeze aceste probleme cu modificările presiunii terapeutice sau chiar să arate necesitatea unui alt tip de aparat. Nu aveți încredere în ei! Nu aveți încredere în medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că aveți aparatul potrivit!

Aparate bune – aparate de evitat

Site-ul internațional de dating spania pagină este un consens cpap dating opiniilor editorilor ApneaWiki cu privire la ce aparat e cel mai să ajungă la dvs, pe baza milioanelor de postari pe forumurile pacientilor cu apnee de somn. Amintiți-vă,chiar și un CPAP fără date este un dispozitiv minunat, de salvare a vieții, doar ca nu te ajuta mai mult de atat.

Doar ca un cpap dating CPAP cu capacitate de a inregistra datele in intregime toti parametrii este un dispozitiv mult mai minunat, care va salva mult mai multe vieți dacă este folosit corespunzător.

Acestea sunt forma cea mai de bază a CPAP.

cpap dating

Tu sau consilierul medical va stabili o singură presiune și mașina o va menține toată noaptea. Unii medici și tehnicieni respiratori preferă acest tip de mașină, însă, în general, nu o recomandăm — o mașină automată este mai bună din mai multe motive.

Mașini automate, cunoscute și sub numele de auto-setare, auto-titrare sau APAP.

Utilizarea fișierului

Cu aceste aparate puteți seta o limită superioară și inferioară pentru presiune, iar aparatul va ajusta automat presiunea dintre aceste extreme. Aparatele APAP rulează, în general, aproape de limita inferioară, ridicând presiunea atunci când este necesar, apoi coborând-o din nou mai târziu. Aparatele APAP pot adapta modificări ale respirației, poziției în pat de exemplu, înălțime sau nu și schimbări generale de sănătate pe măsură ce îmbătrâniți.

Acestea sunt de obicei mai sofisticate și sunt folosite pentru a trata apneea care necesită presiuni înalte sau alte condiții respiratorii. Servo ventilatoarele adaptive ASV sunt și mai sofisticate și sunt utilizate pentru tratarea apneeului central, a respirației Cheyne-Stokes cpap dating a altor condiții.

Informații disponibile în MS Excel sau Acces

În timp ce oferă o anumită comoditate, majoritatea acestor mașini nu oferă întreaga gamă de caracteristici care se găsesc în modelele de la noptieră. Acest articol wiki nu intră în profunzime in privinta aparatelor de călătorie, dar există multe discuții în cadrul Forumului Principal al Apnea Board Modele și modele Piața CPAP este dominată de doi jucători: Resmed și Philips Respironics. Aceste companii cpap dating unele aparate excelente, dar și câteva care trebuie evitate.

Cercetarea și dezvoltarea lor pare a fi cu mult înainte de alți factori de decizie. Majoritatea membrilor pe forumurile de apnee cum ar fi Apnea Board sunt familiarizați cu unul sau altul dintre aceste produse, facilitând astfel cpap dating de sprijin și sfaturi de la ceilalți utilizatori. În timp ce aceste companii fac mașini bune, acestea nu sunt la fel de cunoscute și în unele cazuri, software-ul de suport nu este disponibil sau nu este foarte util.

  • Stocare si generare raport CPAP
  • Fișier:maniacs.ro - Wikipedia
  • Online dating stroud
  • Închide Prezentare generala a confidentialitatii Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta in timp ce navigati prin site.
  • Baker street speed ​​dating
  • Stocare / Descarcare date CPAP
  • Foaie de date produs Philips HH/00 Aparat CPAP (pentru apnee in somn) (HH/00)

În timp ce acestea ar putea fi mașini excelente, sprijinul comunității ApneBoard lipseste și suportul software ar putea să nu existe. Majoritatea sunt cpap dating care au aparatele prin Medicare, deci nu din China.

Intrebari si raspunsuri Descriere: Apneea in somn este o afectiune a sistemului respirator ce are ca simptome principale episoadele de întrerupere a respirației în timpul somnului, sforăit zgomotos și somnolență diurnă.

Fiti atent — este ușor să fii derutat de numele aparatelor! Rețineți, de asemenea, cpap dating multe mașini au nume diferite și numere de model diferite în diferite țări. Asigurați-vă că aveți exact modelul dorit — verificați dublu pe forumul Apnea Board dacă nu sunteți sigur.

cpap dating

Software — ul Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile cu aparatul dvs. Majoritatea producătorilor mari au un software simplu bazat pe web, care oferă câteva date de bază, cum ar fi orele folosite și AHI si care este in mare parte inutil.

Service dispozitive CPAP | maniacs.ro

În general, aceste pachete software profesionale sunt complexe și greu de utilizat. Acesta suporta o gamă largă de aparate CPAP, este relativ ușor cpap dating utilizat și generează diagrame și tabele pentru a vă permite să vedeți exact ce sa întâmplat respirație-cu-respirație. Vă recomandăm aparate care sunt susținute de Oscar, deoarece acestea vor avea cel mai complet suport pentru un software analitic ușor de utilizat si bineinteles suportul comunitatii de mascati.

ResMed AirSense 10 cpap instruction

În general, sunt recomandate aparate cu capacitatea de autosetare si cu inregistrare completă de date, în timp ce CPAP cu presiune fixă, cu date complete, sunt considerate acceptabile. Nu se recomandă mașini cu capacitate limitată fixata de medic sau de furnizor prin softul proprietar sau fără card de date.

Rețineți că multe aparate sunt vândute la nivel mondial și pot fi numite nume diferite pe diferite piețe. Numerele modelului vor fi, de asemenea, diferite pentru aceeași mașină vândută în diferite țări, iar suportul va fi SIGUR limitat teritorial de catre producator.