Printre rămășițe nu a fost identificat și Fargood. I can't judge you for doing the same thing.

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

datând un psiholog criminal

De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

dating on-line asian

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe supernova dating. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs.

mylife dating online

Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca". Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor supernova dating Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate.

red velvet online dating

Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de manila dating comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

Acum se comanda.

amish doar site-ul de dating